Donešena odluka o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava djelatnostima u turizmu

U cilju povoljšanja situacije u turističkom sektoru uslijed šteta uzrokovanih epidemijom koronavirusa, Grad Gospić donio je odluku kojom nastoji dati dodatni doprinos poboljšanju turističke predsezone i pripremama za turističku sezonu.

Stoga je odlučeno dodijeliti bespovratnu financijsku potporu gospodarskim subjektima koji na području grada Gospića imaju registriranu turističku djelatnost u svom poslovanju što uključuje usluge turističke agencije, turističkog vodiča, voditelja putovanja, turističkon animatora i posebne oblike turističke ponude.

Visina mjesečne bespovratne financijske pomoći u srazmjeru je s brojem zaposlenih te iznosi: 2.000 kuna za 1-3 zaposlenih, 4.000 kuna za 4-6 zaposlenih, 6.000 kuna za 7-9 zaposlenih i 8.000 kuna za 10 ili više zaposlenih.

Potpora se dodjeljuje za travanj, svibanj i lipanj 2021. godine, a namijenjena je za podmirenje tekućih troškova poput zakupa poslovnog prostora, režijskih troškova i sl.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potporu možete pronaći OVDJE, a zahtjevi se podnose elektroničkim putem na e-mail adresu: potpore.gospodarstvo@gospic.hr

Izvor: Grad Gospić

Total
1
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts