SAINT CHRISTOPHER RACING TEAM OSTVARIO ZAVIDNE REZULTATE U BRATISLAVI

Gospićki Saint Christopher Racing Team ponovno nastavlja sa vrhunskim rezultatima u Prvenstvu Hrvatske kružnih utrka koje su se prošli vikend održavale u Bratislavi na Slovakia Ringu.
Sandro Babić subotu i nedjelju prvo mjesto Klase 2 i generalno pobjednik grupe 1. Nino Jeličić prvo mjesto Klase 1 i zauzeo je odlično 3. mjesto grupe 1. Grega Šimunović 2.mjesto Klase 6, te vrhunsko 2. mjesto Grupe 2.

Po prvi puta u povijesti Kružnih utrka PH tri kluba i u subotu i u nedjelju osvojili su podjednaki broj bodova. Saint Christopher Racing Tearn, Dubrovnik Racing i Ragusa Racing. Saint Christopher Racing Teamu je pripalo treće mjesto, Dubrovnik Racingu drugo mjesto i po prvi puta ove sezone Ragusa Racingu prvo mjesto. Naš klub je nastupio samo sa tri vozača i nisu bile pokrivene sve klase za razliku od Dubrovnik Racinga i Ragusa Racinga koji su nastupili sa više vozača u više klasa. lako je to za Saint Christopher Racing Team kao pobjeda jer su vozači u svojim Klasama bili debelo ispred vozača i Ragusa Racinga i Dubrovnik Racinga.

Prvenstvo Hrvatske kružnih utrka se nastavlja u Českoj na Automotodromu Brno, gdje će se održati dvije posljednje utrke Prvenstva. Saint Christopher Racing Team trenutno zauzima drugo izvrsno mjesto iza Dubrovnik Racinga, što je za debitantski klub povijesni uspjeh u Prvenstvu Hrvatske.

Izvor: Radio Gospić

Total
8
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts