PD „ŽELJEŽNIČAR” IZ GOSPIĆA POZIVA NA TRADICIONALNI POHOD NA VISOČICU

Ove subote, 3. srpnja održat će se Tradicionalni pohod na Visočicu kojeg Planinarsko društvo „Željezničar” iz Gospića organizira svake godine na prvu subotu u srpnju, u sjećanje na prvi organizirani uspon Gospićana na Visočicu 1898. godine. Ujedno na taj dan PD „Željezničar” slavi rodendan tj. dan društva, a ove godine, navršava se 48. obljetnica od osnutka 1973. godine. Do 8:00 sati predvideno je okupljanje na kraju sela Rizvanuša kod izvora. Dolazak je organiziran u vlastitom aranžmanu automobilima, kombibusima i autobusima.

„Molimo vas da nam se u .što većem broju pridružite obilježavanju dana društva i prvog organiziranog uspona Gospićana na Velebit.” — pozivaju iz PD „Željezničar”.

Prijave se vrše putem e-mail adrese: tajnik@pdzeljeznicargospic.hr ili kod Jelene Frković na broj: 098/245 — 626, najkasnije do 1. srpnja do 15 sati. Ovaj dogadaj financijski je potpomognut od strane Grada Gospića odnosno Zajednice sportova grada Gospića. Pohod je namijenjen kako planinarima, tako i svim fizički sposobnim gradanima dobre kondicije, dakako uz pridržavanje uputa planinarskih vodiča i članova HGSS stanice Gospić, koji ujedno osiguravaju pohod na Visočicu.

IZVOR / FOTO: Radio Gospić/PD „ŽELJEZNIČAR” GOSPIĆ

Total
1
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts