A1 od danas bez Sportklub i N1 programa

GLEDATELJI koji u Hrvatskoj koriste usluge operatera A1 od 29. ožujka neće moći gledati kanale United Medije – N1 i Sport Klub, jer s tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku suradnje, prenosi Index.hr.

To je vijest o kojoj se zadnjih tjedana puno pričalo i pisalo. United Grupa, koja stoji iza televizije N1, i A1 su se međusobno optuživali priopćenjima, no sporazum na kraju nije postignut.

Dok iz A1 televizije poručuje kako United Media u medijskim pripopćenjima laže o ponuđenim uvjetma te kako nisu mogli pristati na ponuđeni ugovor od samo 6 mjeseci jer to ne bi bilo učinkovito konačno rješenje za njihove pretplatnike, iz United Media Grupe pozvali su A1 da objavi prepisku pregovora i optužili ih za postavljanje uvjeta ucjenom.

“A1 nikada nije imao namjeru pregovarati. Želio je ultimativno nametnuti cijenu od 0,75 kuna za emitiranje news kanala koji proizvodi 13 sati programa uživo za svoje gledatelje u Hrvatskoj.” – stoji u propćenju United Media Grupe.

Što god da je istina, 29. ožujak stigao je i programi United Media Grupe više nisu dostupni pretplatnicima koji koriste usluge A1 operatera.

Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts