Poziv na svečanu dodjelu Lika Quality certifikata

Sredinom lipnja 10 novih proizvođača pridružilo se sustavu Lika Quality dok je 35 postojećih proizvođača ostvarilo pravo produženja korištenja Lika Quality Znaka. 

Lika Quality regionalni je sustav kvalitete hrane, pića i suvenira u kojem se trenutno nalazi gotovo 150 proizvoda s područja destinacije Lika. Vođen filozofijom održivog razvoja, sustav je pokrenut 2017. godine s ciljem brendiranja destinacije Lika kao gastro-destinacije te certificiranja lokalnih proizvoda koji su proizvedeni sukladno svim zakonskim propisima i imaju uporište u tradiciji proizvodnje. 

Kako bi obilježili uključivanje novih korisnika u sustav Lika Quality, iz Lika Quality pozivaju sve zainteresirane na svečanu dodjelu certifikata Lika Quality koja će se održati u petak 23. srpnja 2021. godine u dvorištu (atriju) Kulturno informativnog centra u Gospiću, na adresi Budačka 12, s početkom u 10:00 sati.

Radi poštivanja epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen. Stoga do 21. srpnja 2021. godine na mail info@lika-destination.hr potvrdite svoj dolazak te navedete imena osoba koje će prisustvovati događaju. 

Total
1
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Related Posts