„Glumci u Gospiću“ oduševili publiku

Predstavom „Vla Vla Vlajland cabaret!“ u atriju KIC-a Gospić otvoren je festival „GUG- Glumci u Gospiću“ koji se već četvrtu godinu održava u našem gradu u organizaciji  Umjetničke udruge „Art Asić“, Grada Gospića, KIC-a Gospić i Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčević“ Gospić. Na početku je sve okupljene pozdravio Drago Asić ispred udruge „Art Asić“ te naglasio kako je ideja da se pozovu glumci i da se druže s građanima i da svima bude ugodno.  Zahvalio se Gradu Gospiću i gradonačelniku, dragim prijateljima, glumcima, svima, pa tako i obrtnicima Grada Gospića koji su dali bezrezervnu podršku, županu i Ličko-senjskoj županiji.

Gradonačelnik Karlo Starčević poželio je dobrodošlicu glumicama i glumcima, te naglasio kako je broj okupljenih znak da je njihova odluka bila doista dobra, četiri godine nije puno ali ako se nastavi još četiri to će postati tradicija. Zahvalio se gospodinu Asiću koji je došao s ovom idejom kako bi svi uživali.

Prvu večer GUG-a s predstavom „Vla Vla Vlajland cabaret!“ otvorila je glumica Ecija Ojdanić koja je naglasila kako je jako sretna i uzbuđena te da je lijepo kada nečija inicijativa urodi plodom, pogotovo kulturne manifestacije s obzirom na godinu i pol stanke.

Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts