Poziv na Kongres zdravlja za frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste i make-up stručnjake

Grad Gospić, kao pokrovitelj i glavni sponzor i tvrtka Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba  pozivaju Vas  na I. Kongres zdravlja za frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste, te make-up stručnjake pod nazivom „ZDRAVLJE I LJEPOTA – SIGURAN PUT DO USPJEHA“.

Kongres će se održati u nedjelju 9. svibnja 2021. godine u prostorijama Kulturno-informativnog centra (KIC), Budačka 12, Gospić, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama, sa početkom u 11,00 sati.

Predavači Kongresa su:

1. dr. scAnka Jurišić-Kvesić, dr med dent, spec., Savjetnica ministra zdravstva za dentalnu medicinu,  te Predsjednica Nacionalnog povjerenstva za dentalnu medicinu

Tema predavanja: Što je kozmetologija? Kako djeluje virus COVID-19, kako i na koji način davatelj usluge iz pojedine grane kozmetologije može osnažiti i zaštititi svoje zdravlje te pružiti sigurnost i zaštitu svojim korisnicima usluga, a da bude sve u skladu sa strukom i traženim propisima te mjerama koje su na snazi?

2med. Branka Grabar Tripalo, profesor dermatologije na Obrtničkoj školi za osobne usluge

Tema predavanja: Na koji način prepoznati određena oboljenja kod klijenata koji su korisnici usluga kod frizera, kozmetičara, pedikera, nail-artista, make-up stručnjaka, te kako zaustaviti širenje bolesti.

3. Ana Tolp, profesor kemije na Obrtničkoj školi za osobne usluge

Tema predavanja: Pojačana higijena prostora i pribora za rad uvjetovana pojavom virusa COVID-19,  Prevencija profesionalnih oboljenja – kako ih spriječiti i liječiti?

Sudjelovanje za sve prijavljene je besplatno, a na kraju Kongresa polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju i poklon iznenađenja za sve.

Danas je posljednji dan za potvrdu dolaska, a to možete napraviti na broj 053 572 025.

Total
1
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts