Otvorena nova tehnička baza Hrvatskog autokluba u Gospiću

Svečanost otvaranja nove tehničke baze Hrvatskog autokluba u Gospiću održana je danas uz nazočnost članova tijela upravljanja Hrvatskog autokluba na čelu s predsjednikom HAK-a Slavkom Tušekom i predstavnika gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom Grada Gospića Karlom Starčevićem.

Usprkos krizi koja se nije moglo predvidjeti, Hrvatski autoklub je započeo i završio ovu investiciju. Prema riječima predsjednika HAK-a Slavka Tušeka, ovaj dio RH od strane HAK-a je bio nepokriven, no ovom investicijom vrijednom preko 5 milijuna kuna zaposliti će se nekoliko osoba koji će raditi i ostvarivati svoju egzistenciju. I za građane je ova investicija jako vrijedna, jer će se u bazi polagati vozački ispiti, moći se dobiti međunarodne vozačke dozvole, dozvole za upravljanje tuđim vozilima, učlaniti se. Također, Tušek se zahvalio gradonačelniku Starčeviću na suradnji i pomoći.

-„ Nismo dugo čekali na građevinsku dozvolu, nismo imali problema s dokupom privatnog zemljišta, cijenu koju je čovjek odredio mi smo platili i hvala vam na toj pomoći.“

Gradonačelnik Starčević se u osobno ime i u ime suradnika zahvalio na ukazanom povjerenju Hrvatskom autoklubu te naglasio kako gradska uprava stoji na raspolaganju.

-„Vi ste pokazatelj da se i drugi investitori mogu na nas osloniti i da ćemo sigurno ispuniti sve ono što smo obećali.“

Total
1
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Related Posts