Obavijest OPG-ovima s područja Grada Gospića

Grad Gospić u suradnji s tvrtkom Smart Tourist d.o.o. postavlja info punktove odnosno interaktivne info kioske na kojima se prikazuje sva turistička ponuda Grada Gospića i okolice.

Osim zanimljivosti turistima, sadržaj je svakako zanimljiv i lokalnom stanovništvu. Uz prikazivanje sadržaja na kioscima, isti će biti objavljen i na internet stranici tvrtke Smart Tourist (smart-tourist.hr) te tako dostupan za pregledavanje putem računala ili mobilnih uređaja i na mnogo širem području, točnije svim korisnicima interneta, gdje god se oni nalazili.

OPG-ovi koji djeluju na području Grada Gospića i okolice imaju mogućnost besplatno biti prisutni na navedenoj platformi.

Sve koji žele da njihov OPG bude na ovaj način besplatno promoviran, Grad Gospić moli da dostave sadržaj kojim se žele predstaviti. Dostavom sadržaja dopušta se Gradu Gospiću i tvrtci Smart Tourist upotrebu istog isključivo u gore navedene svrhe.

Sadržaj bi trebao biti sljedeći:

  1. Kontakt podaci (adresa, broj telefona, e-mail adresa, web stranica ukoliko postoji)
  2. Kratak tekst kojim se želite predstaviti (nekoliko rečenica o Vama na hrvatskom, ukoliko je moguće i engleskom jeziku)
  3. Minimalno jedna a maksimalno 5 fotografija u što boljoj kvaliteti

Sadržaj je potrebno dostaviti na e-mail adresu: gospic@smart-tourist.hr.

Još jednom napominjemo da je postavljanje sadržaja besplatno, a omogućit će Vam predstavljanje Vaših proizvoda kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima.

Formular za prijavu nalazi se na stranicama Grada Gospića.

Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts