Pomoć za sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola i obveznih udžbenika za učenike srednjih škola za 2021.godinu

Temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ 04/19) i Odluke o sufinanciranju nabave drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola i obveznih udžbenika za učenike srednjih škola za 2021. godinu Grad Gospić je osigurao financijsku pomoć za sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola i obveznih udžbenika za učenike srednjih škola za 2021. godinu.

Visina sufinanciranja iznosi 50% od ukupnog iznosa cijene nabavljenih materijala i udžbenika.

Zahtjev za ostvarivanje prava na pomoć za nabavu školskih udžbenika mora se podnijeti na posebnom obrascu koji je dostupan niže u tekstu ili ga se može osobno preuzeti na porti (Grad Gospić, Budačka 55).

Isti možete predati elektroničkim putem, poslati poštom na adresu Grad Gospić, Budačka 55, p.p. 46, 53000 Gospić te osobno predati u pisarnicu Gradske uprave Grada Gospića, do 30. rujna 2021. godine.

Za sve dodatne informacije možete nazvati na telefon broj 053/572-082 ili poslati upit na e-mail: nikolina.jelaca@gospic.hr .

Zahtjev

Total
22
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Related Posts