Policijska uprava ličko-senjska raspisala javni natječaj

Policijska uprava ličko-senjska raspisala je javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme za dva djelatnika.

Traži se 1 upravni savjetnik u Policijskoj postaji Senj i 1 upravni referent u Policijskoj postaji Otočac.

Rok za podnošenje prijava na javni natječaj je osam dana od dana objave u „Narodnim novinama“.
Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu :
 
 
                                           POLICIJSKA UPRAVA LIČKO-SENJSKA
                                                    Gospić, Hrvatskog sokola 2
                                                  s naznakom „za javni natječaj“
 
Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju kojeg možete pronaći OVDJE.

Javni natječaj provodi Komisija za provedbu javnog natječaja (u nastavku teksta: Komisija) koju imenuje ministar unutarnjih poslova. Komisija utvrđuje listu kandidata/kinja prijavljenih na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, čije su prijave pravodobne i potpune i kandidate/kinje s te liste upućuje na testiranje.

Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata/kinja (pisani dio testiranja) i razgovora Komisije s kandidatima/kinjama (intervju).

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni javnom objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr/ i web stranici Policijske uprave ličko-senjske https://licko-senjska-policija.gov.hr/.

Izvor/Foto: PU ličko-senjska

Total
2
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Related Posts