ODRŽANA MENADŽERSKA RADIONICA “POSLOVNO UPRAVLJANJE UDRUGA”

U Pučkom otvorenom učilištu „Dr. Ante Starčević” u Gospiću održana je prva u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u sklopu projekta „Formula za znanost“. Radionica je održana početkom ožujka  u trajanju od tri dana pod nazivom „Poslovno upravljanje udruga- menadžerske radionice“. Na radionici su sudjelovali volonteri udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića. Voditeljica radionice Tajana Puškarić u dva je dana svojom prezentacijom sjajno približila svijet volontiranja svakome od sudionika te je nesebično odgovarala na mnoga postavljena pitanja.

Projekt „Formula za znanost“, prijavljen za financiranje u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a“, prvi je projekt gdje je udruga Pozor! u ulozi prijavitelja, dok su partneri Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Društvo „Naša djeca“ grada Gospića i Udruga učeničkih domova Republike Hrvatske te će provedba projekta biti u stopostotnom iznosu financirana sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt vrijedan 2.334.447,39 kuna trajat će 24 mjeseca s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za promicanje znanstvenog pogleda na svijet i kritičkog mišljenja učenika osnovnih i srednjih škola Ličko-senjske i Virovitičko-podravske županije, i Grada Zagreba, kreiranjem i provedbom inovativnih programa popularizacije kemije kao STEM područja.

IZVOR: POU „DR. ANTE STARČEVIĆ“ GOSPIĆ

Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts