JAVNI POZIV za sufinanciranje programa u sportu Ličko-senjske županije za 2021.g.

GOSPIĆ- Zajednica sportova Ličko-senjske županije, objavila je javni poziv za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Ličko-senjske županije za ovu godinu. 

U Proračunu Zajednice sportova Ličko-senjske županije za 2021. godinu predviđena su sredstva za financijsku potporu javnim potrebama u sportu. Prednost javljanja na ovaj javni poziv imaju sportski savezi Ličko-senjske županije. Savezi objedinjuju programe svojih članica te ih objedinjene prijavljuju za svako programsko područje posebno. Na Javni poziv mogu se prijaviti i ostale udruge koje nemaju svoje saveze uz uvjet da imaju sjedište i djeluju na području Ličko-senjske županije, te da su članice Zajednice.

Prijavitelji moraju biti upisani u Registar udruga, Registar sportskih djelatnosti, imati uredno financijsko poslovanje te moraju ispunjavati i sve druge uvjete propisane Javnim pozivom, odnosno Uputama za prijavitelje. Razdoblje provedbe prijavljenih programa je do kraja ove godine.

Detalji se nalaze u Javnom pozivu s uputama za prijavitelje, a podnose na posebnim obrascima. Uz navedene obrasce, udruge su dužne dostaviti: Program rada za 2021.g., Potvrdu Porezne uprave o nepostojanju dugovanja i Uvjerenje o nekažnjavanju odgovorne osobe udruge;

Udruge koje su se financirale iz Programa javnih potreba u sportu u prethodnom razdoblju, ukoliko nisu dostavile Izvješće neće moći aplicirati za sredstva namijenjena za ovu godinu.

S korisnicima kojima će biti odobrena financijska sredstva za programe Zajednica sportova Ličko-senjske županije sklopit će Ugovor o financiranju/sufinanciranju programa. Rokovi za podnošenje prijava, neovisno kojim putem se one dostavljaju (poštom ili osobno) istječe sukladno kalendaru navedenom u Uputama za prijavitelje. Procjenu pristiglih prijava, u skladu s kriterijima za financiranje programa u sportu, izvršit će Natječajna komisija Zajednice sportova Ličko-senjske županije. Prijave koje ne udovoljavaju gore navedenim uvjetima i uvjetima određenim u Uputama za prijavitelje, koje su nepotpune, pogrešno ispunjene ili pristignu izvan roka neće se razmatrati. Sva pitanja u svezi ovog Poziva mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: zajednicasportova.lsz@gmail.com

Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts