Izvješće o isplatama potpora gospodarskim subjektima

Sukladno Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora gospodarskim subjektima, a temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) („Službeni vjesnik Grada Gospića“, broj 10/2020), Grad Gospić donio je izvješće o isplaćenim potporama gospodarskim subjektima za siječanj 2021. godine.

Sukladno propisanim kriterijima (broju zaposlenih) u siječnju 2021. god. je isplaćeno ukupno 132.000,00 kuna, a s obzirom na i dalje nepovoljnu situaciju i nemogućnost normalnog poslovanja gospodarskih subjekata, potpore će se isplatiti i za veljaču 2021. god. Na ovaj način Grad Gospić pokazuje razumijevanje i brigu o svojim sugrađanima u ovim teškim i kriznim vremenima.

Popis gospodarskih subjekata koji su udovoljili kriterijima iz Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom korona virusa (COVID – 19) i ostvarili pravo na potporu Grada Gospića za siječanj 2021. god:

ODOBRENE POTPORE siječanj 2021

Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts