HDZ-ovci optužuju Milinovića da im krade članove

TEŠKE OPTUŽBE pale su za Darka Milinovića, šefa stranke LiPO.

Naime, Jutarnji List doznaje kako Milinovića iz HDZ-a optužuju za krivotvorenje potpisa i otimanje njihovih članova.

Kako je već i Lička Poveznica pisala, sumnje u stvarni broj članova stranke LiPO sada su i potvrđene.

Strah i panika u stranci LiPO

Bizarna situacija se dogodila na Udbini gdje je Ivica Škrbina, koji izlazi na izbore za Općinsko vijeće kao drugi na listi stranke LiPO, samo nekoliko dana nakon predaje lista vlastoručno napisao izjavu u kojoj navodi da izlazi iz stranke LiPO te da podržava HDZ na općinskoj i županijskoj razini.

– U strahu su velike oči. Pozivam onoga koga sam strašio neka to kaže javno i prijavi me DORH-u. Ako je neki od potpisa na istupnicama krivotvoren, neka to prijave DORH-u – kaže Milinović.

HDZ-ovac Tomislav Užarević, tvrdi da Milinović ucjenjuje djelatnike županijskih ustanova da moraju prijeći u njegovu stranku. Tvrdi da je upoznat s dva takva slučaja, ali nam ne želi dati imena prebjega jer je, kaže, njegov županijski šef Marijan Kustić tako naložio te će s imenima izaći na konferenciji za novinare ako bude potrebe.

Zadnji trzaji

Izgleda da je Milinović uništio sve ljudske potencijale i građani teško da mogu kroz LiPO očekivati neke nove i svježe ideje. Ono što sigurno mogu očekivati su laži, obmane i cirkusarije, te onu staru ličku – obećanje ludom radovanje.

Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts