Danijel Tušak osvrnuo se na rad Doma za starije i nemoćne Ličko-senjske županije.

Danijel Tušak osim predstavljanja vlastitog programa, nekoliko puta do sada osvrnuo se i na rad dosadašnjeg Župana. Posljednji put to je napravio jučer, kad je analizirao rad Doma za starije i nemoćne Ličko-senjske županije.

Tušak je u VIDEU na svom Facebook profilu istaknuo kako je unatoč povećanju cijene usluga Doma, za vrijeme mandata trenutnog Župana dug porastao 2 milijuna kuna na 4 i pol milijuna kuna. Međutim, dug nije usporio zapošljavanja pa je u prva tri mjeseca ove godine zaposleno čak 7 djelatnika, i to nemedicinske struke.

Tušak je u videu podijelio i neslužbene informacije koje su došle do njega, a prema kojima se poslovi u Domu obećaju pojedincima koji učlane dovoljan broj ljudi u brzorastuću lokalnu stranku koja se zatim hvali emocijama koje je izazvala unutar županije u svojim javnim nastupima.

Ostaje za vidjeti mogu li glavni akteri ove priče ponuditi objašnjenje za ove navode, a izgleda kako je Danijel Tušak ozbiljno shvatio zadaću istrage učinkovitog planiranja upravljanja institucijama na području Županije.

Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts