Anto Đapić: “Dajem potporu Nikoli Šimuniću”

U nizu javnih podrški koje objavljuje kandidat za gospićkog gradonačelnika Nikola Šimunić (LIPO), jučer je na 10. travnja 2021. godine, pristigla još jedna jaka, možda čak i ključna podrška u nastojanju da postane gradonačelnik.

Naime, javnosti se obratio predsjednik stranke DESNO iz Osijeka Anto Đapić koji je Šimuniću dao nedvosmislenu podršku.

Nisam glasač u Gospiću, ali dajem potporu mladom Nikoli Šimuniću za ove izbore! Uvjeren sam da će dužnost gradonačelnika Gospića obnašati časno i pošteno, kao što su njegovi roditelji branili u ratu svoj i njegov Gospić! Pozivam poštovane biračice i birače Gospića, nadasve brojne moje pravaše, istinske pravaše da podupru ovog mladog čovjeka za dobrobit Gospića“!- poručio je Đapić.

Da se radi o snažnoj poruci koja je odjeknula među Gospićanima govori i podatak da je na prošlim predsjedničkim izborima Anto Đapić dobio veliku podršku u Gospiću od ukupno 26 birača.

Podrškom Đapića posebno je ponosan potpredsjednik gospićke stranke LIPO Ivica Kovačević Ico koji svakodnevno radi na „urbanom “ profiliranju cijele stranke kao i kampanje Nikole Šimunića, a suradnja s Đapićem na današnji povijesni dan (10. travnja) mu daje potvrdu da su na dobrom putu.

Očekuje se da će Ivica Kovačević Ico i Nikola Šimunić također podržati Antu Đapića u još jednoj kandidaturi za osječkog gradonačelnika te tako nastaviti suradnju dviju najjačih regionalnih stranaka u Hrvatskoj, LIPO i DESNO.

Total
5
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Related Posts